Presek

list za mlade matematike, fizike, astronome in računalnikarje


Presek | Presekov seminar | Kolofon | Navodila sodelavcem | Cenik | Povezave | Iskanje | Stare številke | Arhiv revij: 

Naročilnica za revijo Presek

Vabimo vas, da izpolnite spodnji obrazec s svojimi podatki in naročite revijo Presek. Naročilnico nam lahko pošljete po elektronski pošti, ali pa jo natisnete in pošljete po telefaksu (01) 4232 460 ali 2517 281 ali po pošti na naš naslov DMFA–založništvo, p. p. 2964, 1001 Ljubljana. Poslali vam bomo predračun in položnico za plačilo. Po plačilu predračuna vam bomo naročeno poslali po pošti.

Pri izpolnjevanju obrazca raje ne uporabljajte šumnikov, ker imajo nekateri programi težave pri pošiljanju sporočil s šumniki po elektronski pošti! Po poslanem naročilu ne prejmete posebnega obvestila, pošto pa lahko preverite v vašem poštnem programu.


Akcijska ponudba 2021

Sedaj je pravi čas za naročilo revije Presek. Vsi individualni naročniki revije Presek imajo 20 % popusta pri nakupu društvenih izdaj iz naše ponudbe. Če naročite tudi letnik 48 ali 47, jih dobite po posebni znižani ceni! Spodaj označite željeno:

S šolskim letom 2021/2022 naročam revijo PRESEK – list za mlade matematike, fizike, astronome in računalnikarje (od letnika 49 naprej). Cena letne naročnine je 22,40 EUR. Naročnina se avtomatično obnavlja do preklica.

Naročam tudi komplet (vseh 6 številk) letnika 48 po znižani ceni 14,00 EUR. Poleg objavljenih zanimivih člankov in nalog lahko v prilogah revij najdete tudi rešene naloge s tekmovanj v matematiki in fiziki za osnovnošolce ter srednješolce iz šolskega leta 2020/2021.

Naročam tudi 6 številk letnika 47 po znižani ceni 12,00 EUR. Poleg objavljenih zanimivih člankov in nalog lahko v prilogah revij najdete tudi rešene naloge s tekmovanj v matematiki in fiziki za osnovnošolce ter srednješolce iz šolskega leta 2019/2020.

Darila za nove naročnike

Presekova zvezdna karta + kazalo Vsi novi naročniki Preseka (za letnik 49), ki naročijo vsaj še en letnik (47 ali 48) in pravočasno plačajo predračun, prejmejo darilo:
 Presekovo stvarno in abecedno avtorsko kazalo za obdobje 20 let 

Vsi novi naročniki, ki naročijo vsaj še dva letnika Preseka in pravočasno plačajo predračun, prejmejo še dodatno darilo:
 Presekovo zvezdno karto 

Pohitite z naročilom! Količina daril je omejena.
Akcijska ponudba velja do konca leta 2021 oziroma do prodaje zalog.

Prostor za dodatno naročilo iz naše ponudbe ali komentar:Predračun mi pošljite po:
 pošti na spodnji naslov
 elektronski pošti na spodnji naslov
 telefaksu na številko: 

Revijo mi pošiljajte na naslov:

Ime in priimek (ustanova): 
Naslov:  Številka: 
Poštna številka:  Pošta: 

Telefon ali naslov elektronske pošte: 

Davčni zavezanec za DDV:  DA  NE       Identifikacijska številka: 

(Pred)račun bom poravnal(a) v zakonitem roku.

Kraj in datum:   Podpis:


         
Z oddano naročilnico dovoljujete, da DMFA–založništvo vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki, in vam ob tem zagotovlja varstvo podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov. Vaši podatki ne bodo posredovani tretjim osebam, uporabljeni bodo zgolj za naročilo publikacij pri DMFA–založništvo.

Vse cene vključujejo DDV.


DMFA–založništvo | Naša ponudba in CENIKI | Hitri skok: